مجمع وبلاگ نویسان شهرستان کازرون

پاتوقی برای تبادل اندیشه و انتشار و مطالب وبلاگ نویسان شهرستان کازرون

مجمع وبلاگ نویسان شهرستان کازرون

پاتوقی برای تبادل اندیشه و انتشار و مطالب وبلاگ نویسان شهرستان کازرون

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات
  • ۸ دی ۹۳، ۱۵:۰۰ - انجمن متخصصین کازرون
    ممنون
نویسندگان
پیوندها

۲۹ مطلب در آبان ۱۳۹۳ ثبت شده است

وبلاگ شهر من نودان نوشت: شاید بتوان گفت که ریشه ی برخی از رفتارها در بزرگ سالی را می توان در کودکی جستجو کرد.

 

آرزوها، دوست داشتن ها ، ناکامی ها و شکست ها به طور آرام و بی صدا از ما شخصیتی می سازد که در آینده برای جبران آن ها قدم بر می داریم.

 

برخی از این موارد ؛ اجتماعی است و از قالب شخصی بیرون می رود.

 

شاید دیدن یک ساختمان قدیمی برای همه ، حساسیت برانگیز نباشد اما بی شک هر چیزی که در روحیات و ذهنیات ما ریشه داشته باشد نه تنها ما را به دوران گذشته بر می گرداند و حس نوستالژی را زنده می کند بلکه می تواند ما را به تکریم نیز وا دارد.

 


به عنوان نمونه یک مدرسه ی مخروبه ی قدیمی که ظاهر آن سنگ و مصالح ساختمانی است و جایی را نیز اشغال کرده است , می تواند گوینده صامتی از فرهنگ و گذشته ی ما باشد که هرسنگ آن با خاطره ای گره خورده است.

 

بنابراین از بین بردن چنین مکانهایی نه تنها جفا به تاریخ و فرهنگ یک جامعه است بلکه باعث می شود تا نسل امروز نیز کمتر به هویت خود پی ببرد .

 

مدارس نودان یکی از این نمونه هاست که بخاطر فروش مشتی آهن قراضه با خاک یکسان شد تا خاطرات نسلی را در خود پنهان کند.

 

"صرفا جهت  اطلاع ..."

مدارس قدیمی نودان

 

 


 




۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ آبان ۹۳ ، ۱۰:۲۸
وبلاگ نویس کازرونی

وبلاگ تحلیل سبز نیوز کازرون نوشت: وایل تابستان جاری بود که متوجه شدم کنگره‌ی بین المللی سلمان فارسی در آبان ماه در شهرستان کازرون برگزار خواهد شد که جناب آقای دکتر علی بیات به عنوان دبیر علمی کنگره معرفی شده اند. بنابراین مقاله ای را برای همایش آماده کردم و بعد از طی مراحل مختلف، سرانجام مهرماه مشخص شد که مقاله پذیرفته شده است.

کنگره سلما نفارس یکازرون


۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ آبان ۹۳ ، ۱۰:۱۸
وبلاگ نویس کازرونی
وبلاگ حوزه بسیج دانش آموزی کازرون نوشت:
در بخش‌هایی از این وصیت نامه آمده است: به همرزمان محصلم بگوئید؛ که اجتماع نیاز به درس و سپس تخصص شما دارد. نکند خدای ناکرده متخصصی شوید مضر بر جامعه، که بدانید در این‌صورت هیچ‌یک از شهدا از قطرات خون‌شان نخواهند گذشت.

بسم الله الرحمن الرحیم

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ آبان ۹۳ ، ۱۳:۴۸
وبلاگ نویس کازرونی
وبلاگ مدرسه کاردانش شهید فهمیده بالاده نوشت:

امام علی بن حسین بن علی بن ابیطالب علیه السّلام مشهور به سجاد، چهارمین امام شیعیان بنا به قولی مشهور، در پنجم شعبان سال 38 هجری قمری متولد شد و در 12 محرم سال 95 هجری قمری به دست ولید بن عبدالملک به شهادت رسید. امام زین العابدین علیه السّلام زمانی دیده به جهان گشود که زمام امور در دست جد بزرگوارش امام علی بن ابیطالب علیه السّلام بود. آن حضرت 3 سال از خلافت علوی و حکومت چند ماهه امام حسن علیه السّلام را درک کرد. 

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ آبان ۹۳ ، ۱۰:۴۱
وبلاگ نویس کازرونی
وبلاگ صدای سخن عشق گفت:
مخلوقات پروردگار بسیار زیاد و متنوع هستند. گروهی جمادات هستند که در ظاهر بی حرکت هستند، گروهی گیاهان هستند که در جای خود ثابت هستند اما به سمت بالا رشد می کنند و گروهی حیوانات هستند که علاوه بر رشد جسمی قادر به حرکت هستند و در شعور سهمی بالاتر از موجودات دسته اول و دوم دارند، به بچه های خود مهربانی می کنند، برای حفظ جان خود از خطرها می گریزند و برای به دست آوردن غذا تلاش می کنند. اگر به دنیای اجنه و فرشتگان وارد نشویم گروه دیگر از موجودات پروردگار مهربان خلقت آفرین انسان ها هستند که در آفرینش جایگاه بالاتری دارند. انسان ها علاوه بر جسم به نعمت تفکر هم زینت یافته اند وعلاوه بر رشد جسم، در فکر و روح نیز می توانند پرورش یابند.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ آبان ۹۳ ، ۲۲:۵۶
وبلاگ نویس کازرونی
وبلاگ پژوهش نامه ایل قشقایی نوشت:  
شاهنامه‌ خوانی‌ نوعی‌ از خنیاگری‌ به‌ شمار می‌آید که‌ همواره‌ در میان‌ عشایر ب در طول‌ قرنها مایه‌ سرگرمی‌ بوده‌ است‌شاهنامه‌ خوانی‌ در بین‌ ایل قشقایی بوسیله‌ بعضی‌ افراد با سواد انجام‌ می‌گرفت‌. 
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ آبان ۹۳ ، ۲۲:۱۵
وبلاگ نویس کازرونی

وبلاگ نامه مهر (کازرون نوشت): خداوند هستی آفرین ، آفرینش انسان را از گل آغاز کرد ( وَ بَدَأَ خَلْقَ الْإِنْسانِ مِنْ طِینٍ- سجده – 7 ) و سپس روح خودش را در کالبد خاکی دمید (وَ نَفَخَ فِیهِ مِنْ رُوحِهِ - سجده – 9 )  تا به واسطه ی آن انسان از حیوانات برتری یابد و بتواند در مسیر کمالات والای الهی قرار گیرد یعنی وجود انسان ، این آفریده زیبای خداوند( لقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِی أَحْسَنِ تَقْوِیمٍ – 4 – تین) از دو بعد مادی – معنوی یا جسمانی – روحانی  تشکیل شده است .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ آبان ۹۳ ، ۰۱:۱۸
وبلاگ نویس کازرونی

وبلاگ کشکول زائر نوشت


شب را در منزل یکی از بچه های مشت آقا که اتفاقاً طلبه هم بود گذراندیم . منزلش تقریباً نوساز و در حاشیه شهر بود که حیاطی بزرگ داشت.میگفت که خانه را باتفاق برادرش با هم ساخته اند(بنا کرده اند) و ظاهراً در امور ساخت خانه و .. اقوام نزدیک با هم همکاری داشتند و جزء وظیفه خود میدانستند. نکته ای که در ساخت خانه های آذری متفاوت از خودمان دیدم این بود که کف اطاقها از زمین عموماً فاصله داشت و بجای سرامیک و موزائیک کلاً با چوب پوشیده شده بود (ظاهراْ بخاطر رطوبت بسیار زیاد زمین اینگونه طراحی و اجراء میشوند). از نظر تزئینات داخلی ساختمان عموماً بسیار ساده و بی تکلف و خیلی معمولی میساختند و حتی در خیلی از موارد پرده ولوستر و.. هم وجود نداشت و حتی در آپارتمان هایشان هم همین گونه بود . ولی از نظر نمای بیرونی و ظاهر ساختمان تقریباً سنگ تمام می گذاشتند و جلوه های زیبایی از ساختمانها را میشد دید.  یکی از دوستان آذری میگفت که خانه های ایران مثل کاخ هستند . عکس منزل ما را که در موبایل بهش نشون دادم میگفت مثل کاخ است. میزبان ما "جمیل"نام داشت و بیش از حد سیگار میکشید و بارها از طرف یوسف و من مورد ارشاد بی نتیجه قرار گرفت.

آن شب بندگان خدا برای پذیرایی از ما سنگ تمام گزاردند مخصوصاً اینکه بعد از چند روز بالاخره با غذای گرم پذیرایی شدیم و برنج را بمقداری البته کم سر سفره دیدیم. دستشان درد نکند بمن که حسابی حال داد."جمیل" نیز در منزلش پرورش مرغ و ماکیان داشت . او تصمیم گرفت که زمانیکه ما بخواهیم به ایران برگردیم با ما به ایران بیاید و بقصد زیارت به مشهد مقدس برود که من استقبال کردم و البته یوسف به ترکی بهش گفت که دوستم میگوید مشروط به اینکه در ماشین سیگار نکشی؟ و ظاهراً اون بیچاره هم پذیرفته بود.

خلاصه فردا صبح با یکی دیگر از بچه های محل بنام "جیحون" عزم مناطق و مکانهای دیدنی اطراف کردیم که منجمله به جایی بنام " یانار داق" رفتیم . جیحون بسیار از یانار داق تعریف میکرد که مکان عجیبی است و روزانه بسیار بازدید کننده خارجی دارد و... پس از گذر از چند شهر بسمت بیابانی رفتیم و در جاده فرعی با تابلوی بسیار بزرگی که به آذری نوشته بود "Yanardağı " به محوطه ای وارد شدیم که نگهبان داشت و هزینه ورودی نسبتاً بالایی هم میگرفتند .

خانمی بعنوان راهنما کنار ما قرار گرفت با لباس فرم مخصوص و شروع کرد به توضیح دادن که اینجا نقطه عجیبی از کره زمین است که از دل صخره آتش بیرون می آید و هزاران سال قدمت دارد و خاموش نشده و زردشتیان جهان سالی یک مرتبه برای دیدن این آتش مقدس در اینجا جمع میشوند و ... بسیار برای این محل هزینه شده بود در سینه کوه مقابل با سنگهای تزئینی کلمه یانار داق را خیلی بزرگ چیده بودند به سبک دهکده هالیوود در آمریکا !! و پلکان در دل کوه با ساختمانهای متعدد و تعدادی فروشگاه و.. خلاصه جلوتر که رفتیم فکر میکنید با چه مواجه شدیم؟ دقیقا" با این تصویر:

بله درست دیده اید یک شعله آتش که از دامنه یک تپه شعله ور شده!!! مات و مبهوت ماندم .ما در جنوب ایران سمت خوزستان بسیار از این گونه شعله های حاصل از اشتعال گاز از زمین دیده ایم و بی تفاوت از کنارش عبور کرده ایم و حالا اینجا این آتش اینهمه مشهور شده و اینهمه جاذبه گردشگری برایش ساخته اند و از سراسر دنیا برای دیدنش می آیند و میروند. کاری جز افسوس خوردن نمیشد کرد.حیفم اومد اینهمه راه که اومدم و این هزینه ورودی که دادم .بیش از آتش نگاهم به گردشگران خارجی بود که با حیرت به آتش مینگریستند و چپ و راست عکس میگرفتند.

بله این همه موهبت خدادادی و آثار باستانی چند هزار ساله که ما در ایران داریم و بعضاْ بر اثر بی مبالاتی خود و بی مسئولیتی مسئولان تخریب میشود و از بین میرود و هیچ استفاده از آن نمیشود و اما در کشوری مثل آذربایجان از این آتش ناچیز اینهمه تبلیغات و جاذبه ساخته بودند.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ آبان ۹۳ ، ۲۰:۴۶
وبلاگ نویس کازرونی

وبلاگ کنارتخته نیوز نوشت:


01


مهندس  نوذری شهردار کنارتخته در همایش سراسری شهرداران استان فارس که با حضور استاندار برگزار شد  حضور  یافت.

 

در این مراسم سید محمد احمدی، استاندار فارس، در این همایش با بیان اینکه در گذشته تعداد شهرداران به ۳۰ نفر هم نمی‌رسید، اظهار کرد: در سطح استان بیش از ۱۰۰ نفر شهردار حضور دارند و باید از این ظرفیت عظیم در راستای توسعه شهرها استفاده بهینه شود.

وی با بیان اینکه جایگاه هر شهردار در شهر خود جایگاه مطلوبی است، افزود: وظیفه سنگینی بر عهده شهرداران نهاده شده و تمام شهرداران باید برای توسعه شهرها و تداوم نظم و آرامشی که بر استان حاکم است تلاش کنند.

استاندار فارس با اشاره به اینکه دستگاه‌های اجرایی استان ارتباط خوبی با نماینده ولی فقیه در استان دارند، خاطرنشان کرد: بنده هر هفته بیانات ائمه جمعه استان را رصد کرده و موارد مربوطه را پیگیری کرده و این هم‌افزایی بسیار ارزشمند است که باید در راستای تحقق جامعه اسلامی رشد و توسعه‌یافته تداوم داشته باشد.

احمدی با بیان اینکه پیشرفت در بستر آرامش محقق می‌شود، تصریح کرد: رشد و توسعه فرم ظاهری شهرها و مبلمان شهری برای مهم است و شهرداران باید در این زمینه از تجربیات موفق شهرداران مراکز استان‌ها الگو گرفته و شهرشان را به بهترین شکل ممکن بسازند.

وی با اشاره به اینکه شهرداران باید ایجاد درآمد پایداری برای شهرداری‌ها را در دستور کار قرار دهند، بیان کرد: در این راه باید از تمام ظرفیت‌های موجود بهره برد و سعی در جذب سرمایه‌‌گذاران داخلی و خارجی داشته باشید.

استاندار فارس با بیان اینکه کمبود آب در بسیاری از شهرستان‌های استان افراد را مجبور به مهاجرت می‌کند، عنوان کرد: باید به دنبال ایجاد مشاغل با تنوع بیشتر باشیم و لازم است شهرداری‌ها با شورا تعامل خوبی داشته باشند.

احمدی با تأکید بر بهسازی، رونق‌بخشی، ایجاد اشتغال و توانمندی شهرستان‌ها، اظهار کرد: عدم مهاجرت از شهرهای کوچک به مرکز استان نتیجه عملکرد خوب شهرداران در شهرشان است که سبب بهبود وضعیت استان می‌شود.



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ آبان ۹۳ ، ۲۰:۴۲
وبلاگ نویس کازرونی
وبلاگ فرهنگ کازرون نوشت:

نقش خواجه عبدالله امیر عضدی در فرهنگ شهرستان کازرون

 سردار بزرگ ایران  می فرماید :

 « من هدفی جز استقلال و عظمت وطن ندارم و با هر کس که با ایران دشمن باشد و در جهت مخالفت مصالح ما گام بردارد مبارزه خواهم کرد .»

سال فرخنده 1279 هجری شمسی خسرو مؤدب با همکاری برادرش، شیخ محمدحسن واعظ و ضیاءالواعظین کازرونی اولین مدرسه به شیوه نوین در کازرون با نام مدرسه هدایت گشود. و پدر آموزش‌وپرورش کازرون ملقب شد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ آبان ۹۳ ، ۲۰:۳۱
وبلاگ نویس کازرونی